Verksamhetsområden

Verksamhetsområden

Redovisning

Grundstommen i företaget består i löpande redovisning till våra kunder alltefter behov.

Vi kan sköta hela redovisningen från att sortera underlag till att lägga in i bokföringsprogram och skicka rapporter till kund. Vissa kunder vill dock göra en del själva, då erbjuder vi oss att göra avstämningar med jämna mellanrum och försöker hitta en bra lösning för att det ska bli en säker redovisning för kunden.

 

Bokslut

Till våra kunder gör vi även bokslut om så krävs/önskas.

Till de kunder som har valt att ha revisor färdigsställer vi bokslutet och har all kontakt med revisorer tills bokslutet är färdigt för inlämning hos Bolagsverket.

Till de kunder som valt att inte ha revisor färdigställer vi hela bokslutet fram till inlämnande, eftersom ägaren även är auktoriserad Redovisningskonsult kan vi även lämna Bokslutsrapport.

Deklaration

Vi gör en fullständig deklaration till våra kunder, men i mån av tid har vi även möjlighet att ta emot enstaka deklarationer efter förfrågan.

 

Övriga tjänster

Vi kan även stå till tjänst med Lönehantering, bolagsbildningar, budgetarbete, kontraktsskrivning och mycket annat inom det administrativa området.

 

Till vänster finns länkar till sidor med mer djupdykande information om hur olika lösningar kan se ut.

Kontakta oss gärna för mer information eller om ni har några frågor, vi tar gärna en diskussion om hur vi kan hjälpa er och är öppna för olika lösningar!

 

 

 

Tigerstrands Redovisning AB Marnäsvägen 1, 790 26 ENVIKEN 0246-230 30